Isnin, Januari 3

Msjbox sudah direnew!

Pagi-pagi sampai ofis di tahun baru, terus check blog.
Tak perasan pulak rupanya Msjbox dah expired.



Tak best pulak tahun baru macam ni takde Msjbox.
Nanti susah nak berkomunikasi dengan mereka yang tak suka meninggalkan komen kan?
Lagi satu saya tengok.
Kebanyakkan yang meninggalkan jejak di Msjbox ialah mereka yang 1st time membaca blog ni.
Walaupun tak ramai pembaca, at least kita tau lah jugak ada orang yang baca blog kita.
Statement sedar diri tu.
Hehehe.


Wow!
Tak sangka! Tak sangka!
Saya dah guna Msjbox ni sejak tahun 2007 lagi!
Tapi time tu saya guna Msjbox untuk blog saya yang lain.
Memang  tak sangka saya boleh bertahan.
Domain mimyara.com dulu hanya setahun jer saya sempat pakai.
Akibat terlupa nak renew terus hilang sekejap blog time tu.
Nasib baik la dapat diselamatkan.
Kalau tak, takde la blog ni sekarang.

Eh, rasanya dulu saya ada buat entri pasal Msjbox ni di SINI
Klik lah kalau takde benda lagi nak baca.



Catat Ulasan