Pages

BLOGLIST 2020 BY NASIHATTERMASYHUR

BLOGLIST 2020 BY NASIHATTERMASYHUR

Hai.. assalamualaikum Salam Jumaat Semalam tak update, sebab semalam cuti ganti Kan hari tu dah kerja Sabtu & Ahad Dan.. ...

0 Comments
Monolog 4

Monolog 4

Tetiba rasa down sangat. Cam malas sangat nak kerja. Macam takde 1 pun yang berfaedah. Bila balik umah rasa nak marah jer. Tak suka per...

2 Comments
Kisah Dalam Lagu: Januari

Kisah Dalam Lagu: Januari

Yeah.. Kisah dalam lagu yek Aha.. Memandangkan ni bulan Januari Tau tak lagu Januari? Lagu Indon Penyanyinya Glen Fredly Biasalah d...

2 Comments
Hujung Minggu Bekerja Dua Ploh Dua Ploh

Hujung Minggu Bekerja Dua Ploh Dua Ploh

Ya. Hujung minggu pertama bekerja pada tahun baru 2020 ni. Penat ya ampun sebab non stop bercakap. Mengajar kursus lagi penat daripada Pd...

2 Comments
Apam Kartun Comel

Apam Kartun Comel

Hmm... takde idea nak review apa. Tapi oleh kerana hari ni hari untuk review kita scroll jugak gambar di henpon usha² apa yang boleh direv...

2 Comments
Kenapa bekal ibu sikit?

Kenapa bekal ibu sikit?

Sedang Ibu mandi. Tok.. tok.. tok.. pintu tandas diketuk. Ibu pun bukalah pintu in case ada urgent nak terkucil ke. Imran: Ibu, ibu, ni b...

2 Comments
Isnin Pertama 2020

Isnin Pertama 2020

Pagi alhamdulillah berjalan lancar. Tapi masuk jer ofis agak busy. Tengah hari ambik #TheIMANs dari sekolah... terus down. Mood merudum,...

0 Comments