Pages

Semakan UPSR 2019 Menggunakan SMS

Semakan UPSR 2019 Menggunakan SMS

Beberapa hari lagi results PPSR (UPSR) akan diumumkan. Mesti calon-calon UPSR semua tengah berdebar kan? Apapun, semoga kejayaan milik ...

0 Comments
Kisah Angan-Angan & Impian Sugarless

Kisah Angan-Angan & Impian Sugarless

Hai, blog! Lamanya tak bersiaran di sini kan. Berhabuk bersawang semua ada dah kat sini. Ya, saya di rumah ni. Tak boleh tido. So la...

0 Comments
Cerita sandwich & berita perpindahan

Cerita sandwich & berita perpindahan

Hmm... lamanya tak update di sini kan? Agak busy lah sekarang, al-maklum dah nak hujung² tahun camni. Sekarang tengah nak adjust program u...

0 Comments
Tips Bagi Yang Pertama Kali Ke Kidzania

Tips Bagi Yang Pertama Kali Ke Kidzania

Last week semasa bercuti di KL, Kakmim sempat bawak #theIMANs ke Kidzania. Lama dah Kakmim & suami berhajat nak bawak diorang ke sana ...

2 Comments
2 Ogos 2019

2 Ogos 2019

Yuhuuuu!!! Lama kan iols menyepi… baru balik bercuti dari tanah Melaya ni. Hehehe. Al kisahnya cuti Encik Suami dah tak banyak so kena...

0 Comments
1 Ogos 2019

1 Ogos 2019

Sedar tak sedar hari ni dah masuk bulan Ogos dah. Dah 8 bulan kita di tahun 2019. Dan hari ni rupanya hari yang agak penting jugak rupanya...

0 Comments
Ada exam? Takde exam?

Ada exam? Takde exam?

Hai! Lamanya tak update. Busy sikit budak baru nak mendaftar. Syukur dah selesai pun hari pendaftaran dan minggu suai kenal minggu lepas. ...

5 Comments
Rahsia Adik-Beradik Jadi BFF

Rahsia Adik-Beradik Jadi BFF

Pagi ni breakfast bersama colleague yang sebaya adik-adik saya. Lelaki. Sambil makan kuah kacang cecah roti macam-macam topik yang k...

0 Comments
Supermom Mode Activated

Supermom Mode Activated

Hai! 14 Syawal dan Selamat hari raya!! Mode hari raya masih di mana-mana tapi yang penting sekarang mode SUPERMOM saya dah activated. Bar...

2 Comments