Selasa, Oktober 26

Saya perlukan button 'LIKE' seperti di FB!

Adik-adik, kakak-kakak, pakcik-pakcik,

Seriously saya memerlukan button 'LIKE' seperti di FB tu di blog anda.
Bukannya apa, adik-adik, kakak-kakak, pakcik-pakcik.
Saya suka sangat membaca tetapi saya amat malas untuk mengomen.
Kalau ada button 'LIKE' tu kan senang?
Saya boleh klik jer kalau saya suka.
Mudah kan?

Hmm... tak tau macam mana nak pasang button 'LIKE' tu kat blog?
Takpe.
Dulu saya ada kongsikan cara untuk memasangnya.
Rajin-rajinkanlah jari anda untuk mengklik link di bawah ni yer.


Memasang button 'LIKE' seperti di FB

 


Terima kasih dan semoga berjaya.
(Saya menyusahkan ke?)


Catat Ulasan