Pages

Happy 6th birthday, Irfan Mustaqim!

Awas! Ini post terkebelakang ๐Ÿ˜€

Since dah lama tak memblog kan.. paham² je lah
Bila dah start balik rasa macam banyak sangat cerita yang nak share
Cerita lama² pun nak share..
Ini semua FB punya pasal lah... kalau FB takde memang semua dah ada dalam blog ni
Hihihi.. Fb plak nak disalahkan kan?

12.02.2018 genap 6 tahun anak lelaki sulung Kakmim (anak ke-2 tapi sulung lelaki)
Irfan Mustaqim nama diberi.
Time bersalinkan si Abang lah Kakmim merasa pengalaman bersalin secara normal
Untuk kali pertamnya!! ๐Ÿ’ช
Yeahh!!

Tahun ni Abang dah di PASTI bersama adiknya si Imran & 2 orang sepupu.
Macam biasa masa birthday memang akan celebrate di sekolah jer.
Kat umah makan ² biasa jer
Tahun ni 1st time sambut di PASTI
Tahun² sebelum ni di sekolah lama... Tadika Cilik Cerdik

Abang ni jenis bukan demand
Macam biasa kek diorang memang customised
Memang kawan Kakmim yang akan buatkan
Tapi bila ditanya Abang nak kek apa.. kek PASTI pulak
Adoi.. Kakmim memang takde idea dah nak buat kek apa
Last² kek Boboiboy jer ๐Ÿ˜€
Kakmim gitau jer dengan Dedek (adik Kakmim) untuk edit nak buat edible image
Bagitau Boboiboy je.. dengan saiz kek
Then.. jadilah edible image untuk birthday Abang

Lepas ambik dari umah BFF Kakmim.. terus jer snap.. nak antor pi skolah


Alhamdulillah.. cikgu pun sporting
Dapat jugak pic masa di sekolah

Abang.. muka jambu.. hihihi

Tengok girl di sebelah.. itulah BFF Abang.. Aya..  Abang & Aya adik beradik susuan
Abang & rakan-rakan di PASTI

4 serangkai yang tak dapat dipisahkan.. dari taska hingga ke tadika masih bersama

Bulan 4 nanti ada lagi celebration di PASTI.
Tungguuuu!!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜



Kakmim

Blogger since 2008. On off blogger since 2013. Blogging is my passion. Now and forever.

No comments: