Pages

Diam tak berisi

Assalamualaikum kepada mommies blogger yang ada berkunjung di sini. Minta maaf kiranya masuk ke sini tapi takde jugak update dari saya. Saya ada, cuma takde idea nak cerita apa kat sini. Harap maaf ye.

Apapun ceritanya kami sekeluarga alhamdulillah, sihat. Cuma hari tu budak kecik Irfan demam sebab tumbuh gigi. Tapi alhamdulillah 9 bulan dah dia masih tetap dengan susu Ibu. Sekarang dah pandai memilih, taknak susu Mak Ngah die (susu ibuan). Hehehe. 

Sekarang cuma aktif kat FB, sejak berkecimpung dengan Shaklee. Nak share dengan kawan-kawan, kalau yang berminat tu (yang area Kuching) boleh lah roger ye. Nak cerita pasal Shaklee kat sini, belom reti lagi. Hehehe

Ok lah ye kawan-kawan, sehingga kita berjumpa lagi. Take care semua!

*mode penulisan agak skema dan janggal, lama tak berblogging. ahaks!


Kakmim

Blogger since 2008. On off blogger since 2013. Blogging is my passion. Now and forever.

2 comments:

Marya Yusof said...

As salam mira,

Marya dgr byk juga feedback yg positif ttg Shaklee... Insya'ALLAH kalau balik Msia nak juga try! Kat sini makanan tak boleh post...kastam tahan...huhuhuu

Marya Yusof said...

Semoga berjaya! :))