Khamis, Januari 12

Botol Weego



Botol Weego Kakak Iman dah sampai semalam. Lupa pulak nak tunjuk kat Iman malam tadi. Balik rumah pun dah lewat, sidai baju dan tidur. Tak on tv langsung sebab takut Iman melekat depan tv tengok Jojo lah, Dibo lah, Timmy lah.

Hari tu masa booking nak beli, ingat nak beli 1 jer. Pastu teringat lak kat Adek, baik beli 2 terus. So takde la rugi sangat bayar kos posting. Hehehe. Ni untuk Adek yer. Preparation awal. Hehehe.


Kenapa Weego? First time ni beli Weego. Iman pun dah jadi pengguna setia Avent dah so kali ni nak try pulak botol kaca ni. Weego memang confirm BPA FREE sebab kaca. Alah membeli menang memakai. Untuk anak-anak, takpe.


Catat Ulasan