Rabu, Februari 16

Renovation in progress

Alhamdullilah.
Kerja-kerja renovation untuk wet kitchen di rumah baru dah start 8.2.2011


First day dia datang, dia tebuk-tebuk dinding ni sebab dinding ni akan ditile lepas ni.
Sila abaikan towel merah itu ye.


Ini ialah batu-bata yang mengamboran.
Gambar ni jer diambil pada waktu siang sebaik sahaja balik kerja.
Gambar yang lain tu malam sebab malam jer lah ada kesempatan nak memantau.


Ini ialah worktop untuk meletak gas stove.
Oh, macam ni rupanya cara mereka buat yek.


Ini pula ialah sinki.
Nahh... terserlah kesempitan wet kitchen kami kan?
Nasib baik ler badan comel.
Ini fakta ok, berat saya tak cecah pun 45kg. Ahaks. Melidinya saya.
Nampak gaya kalau macam ni memang saya akan main masak-masak, sorang-sorang jer.
Best tu.
Hehehe.

Agaknya balik dari course nanti,
Dah nak siap, atau dah siap pun kerja-kerja renovation ni.
Ni yang buat makin tak keruan nih.
Huh, kejeron!


Ibu Iman: bukan entri nak show-off (ngeso) tapi untuk catatan dirik pun bab-bab penting dalam hidup.. penting semua tok.. macam nangga perkembangan Iman juak



Catat Ulasan