Khamis, November 25

Panas! Panas! Entri ke-500

Well, marek lagik aku dah madah, nektok aku tengah mode final exam untuk amali.
Ari tok ari ke-4.


Pagi tok, awal-awal pagi agik, aku dah sik tahan!
Mesti dilepas juak marah tok!
Dan aku baruk lepas ngerepak miak.


Ada 3 orang miak bongok yang aku geram, tapi aku paling panas ngan sorang.
So aku nunggah nya lam bilit, aku nanyak, apa yang nya polah masa exam.


Eh, berani nya jawab aku, ada molah ya, ada molah tok.
Aok, ada.
Tapi, jawapan ko salah!!!!
Dan jawapan ko seciput lah gilak!
Arum bulak banyak gik taik Iman.
Dah la nang sikda dalam skema pemarkahan!
Sikit pun sik ada!!!!!!!!
Ko tauk sikkkkk???!


Alasan ko agik tek, ko sik sempat save jawapan yang ko polah lam folder.
Nak drag dalam folder pun bertahun kah????
Lu pikir lah sendirik.
Mun adik aku sekolah rendah madah nya sik pandei save lam folder dapat juak tek ku terimak.


Lepas ya, soalan senang nak mampus.
Berik alamat URL Maxis ngan Politeknik.
Ko sik tauk kah camne nak makei browser.?
Ok, ko sik tauk browser ya apa.
Search engine?
Ok lah, sik tauk.
Google? Yahoo?


Eh, hello!
Apa yang ko belajar lam kelas????
Masa aku ngajar ko nangga muka aku tang menar jak.
Muka ku kacak sikda jerawat kah?
Atau shawl ku kacak kah?
Atau gigi ku ada cabik kah?
Sampei menar gilak macam paham jak nenung muka aku.


Aaarghhh...
Nang nyuruh aku panas.
Jantng ku masih berdegup kencang tok!!


Sabar... sabar...


**ooops... sik perasan tok entri ke-500 rupanya!



Catat Ulasan