Selasa, Ogos 3

29

Ramai yang wish birthday saya semalam.
Tapi yang ni paling saya suka.


Terima kasih kepada semua yang telah wish sempena pertambahan usia saya.
Dan semalam jugak saya telah mengisytiharkan public holiday untuk diri sendiri.
Bila dah cuti, blog pun cuti lah.
Faham-faham je lah bila dah di rumah, takde masa nak mengarang ayat.

Dan ingat lagi tak entri ni?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.

Ada jugak member yang dapat meneka dengan betul di FB.
Hadiah dari Encik Suami untuk birthday yang saya yang ke-29.


Kredit to BlackBerry Curve

Terima kasih wahai Encik Suami, keluarga dan rakan-rakan yang mendoakan saya.
Terima kasih.


Catat Ulasan