Rabu, Julai 7

Merancang jantina bayi anda

Boleh ke?
Dengan menggunakan table di bawah, ya, anda boleh.


Saya sendiri melahirkan Iman Madihah di usia 28 tahun.
Dan ternyata, Iman Madihah, baby girl, telah lahir pada bulan Oktober 2009.
Alhamdulillah.
Saya ingat lagi, saya disahkan pregnant pada 28 Februari 2009.
Kalau tak malas, dipersilakan merujuk di entri Detik Itu



Sekarang pula, lihat pada table di bawah.
Betul kan? It's a girl.


So sekarang, target nak dapatkan Iman Madihah seorang adik lelaki.
Tapi, bukan dalam masa terdekat.
Dan dengan adanya table ni, bolehlah kami merancang bulannya.


Kredit to Nana aka Ibu Damia sebab saya dapat table ni daripada blog beliau.
Thanks ya Nana.


Kepada ibu-ibu yang lain, selamat berusaha dan mencuba!
Tapi ingat.
Kita hanya merancang, hanya Allah jua yang menentukan.


Baby girl saya dah pun berusia 8 bulan sekarang.


Catat Ulasan