Selasa, Januari 12

Cabaran Baru

Hari ni pendaftaran pelajar baru. First time tak terlibat langsung dengan pendaftaran dan minggu suai kenal secara langsung. Teringat dulu masa mula-mula masuk, berapa sem pegang JK Program. Penat otak nak fikir nak buat aktiviti apa untuk student baru tapi puas hati bila boleh kenalpasti pelajar yang menonjol dan berkebolehan.

Tapinya sem ni pegang JK Pengacaraan Majlis. Something new for me. Satu cabaran baru, kena jadi MC. Takpe takpe, belajar. Konfiden tetap konfiden tapi sense of humor tu takde la. Camne ek nak build sense of humor dalam diri?

Beruntungnya kalo jadi orang yang memang dah 'gifted'. Hmmm...

post signature
Catat Ulasan