Jumaat, Disember 18

Semuanya untuk Jai-Ho

Sempena 1st anniversary Ayah dan Ibu Iman.

Stroller untuk Iman Madihah. Pergi bawak Iman pergi The Spring dan terus rembat stroller kat Anakku. Sekarang dah boleh bawak Iman jalan-jalan dengan jayanya dengan stroller ni. Kat depan umah pun jadi lah. Kan Iman sayang kan?

Seagate external hardisk 320GB untuk Ibu Iman. Puas hati. Kaler merah lagi. Haha.

HP notebook untuk Ayah Iman.

Cinonet jer HP Ayah Iman. Tapi Ibu Iman takde rasa jeles pon. Huhu.

Dan makan-makan. Dah lama Ibu Iman mengidam nak makan chicken chop. Kesian kan? Berat badan sekarang masih maintain 44kg, sama seperti lepas kawen dulu. Nak tambah lagi ke nak maintain? Tak tau lagi ni.


Hmm... Nothing special just basic things. Benda yang diguna sehari-hari. Semuanya keperluan bukan kehendak. Yang penting Iman Madihah. Iman Madihah. Iman Madihah. Hehehe. Angau dengan anak sendiri plak.

post signature

Catat Ulasan