Sabtu, November 21

Lumpuh

Masih cerita pasal caeserian.

Kan aku elective LSCS dolok coz baby breech then failed ECV. Nak dijadikan cerita, tapi nang cerita benar lah, sik ku bulak, kat opis aku ada rami juak la urang pregnant. Masa aku nunggu ari, 2 orang dah selamat, tinggal sorang gik la nunggu ari. Dan rempuan yang sorang tinggal tok lepeh. Baruk beberapa bulan juak la report duty. Aku nang sik berapa suka la ngan rempuan tok. Nya tok penauk, semua nya tauk, pemandey, semua nya pandei, bagus, semua nya bagus. Nang pun nya semua lah. Mulut nya suka muncung. Bukan aku dengki tapi nang perangei nya ya rami urang sik suka ngan nya. Ooops, bukan perangei jak tapi urang sik suka mulutnya juak.

Aku kekadang mun rajin berbekal ke opis. Coz kelas aku dari pagi sampei tengah ari. Bila aku abis kelas, urang lain dah makan, so aku terpaksa makan sorang. Mun ku berbekal aku suka makan di pantri. Dan rempuan lepeh tok suka juak makan di pantri. Nya sikda geng bah, mun nya ngajak urang makan di kedei semua urang berik alasan, termasuk urang laki. Sampei urang laki koh sik suka ngan nya.

Suatu hari tek di pantri,

Rempuan lepeh: Mira confirm ke caeser nanti?

Aku: Kalo baby tak jugak turun, confirm la.

Rempuan lepeh: Tak takut ke? Sakit tau.

Aku: Dah terpaksa nak buat camne.

Rempuan lepeh: Ada kawan dekat umah saya dulu, die bersalin caeser, lepas bersalin tu die lumpuh sebab die takleh nak bangun.

Aku: Tu depend dengan orang la. %$#@?{+*& (aku bengang!)

Gila sik rempuan ya? Nya nak nakut aku. Sekali balit umah terus ku cerita ngan Encik Suami, percoma kena anok BODO oleh laki ku. Rami urang yang tauk aku nak caeser, sik pernah yang men'down' aku gia gilak, semuanya supportive. Rempuan lepeh ya jak la gila. Aku ignore jak kata-katanya sebab rami urang yang caeser yang aku kenal, ok jak. Sik pun yang jadi OKU.

Huh.


post signature

Catat Ulasan