Isnin, September 7

Anak Merdeka Birthday


Birthday aku awal bulan. Cousin aku ni plak hujung bulan. So bulan ni jer 2x ler kitorang celebrate birthday. Ala... makan-makan famili jer. Bukannya buat besar-besaran pun.

Disebabkan birthday E-il jatuh masa bulan pose so kitorang sungkei ramai-ramai kat umah Nenek. Tapi yang sibuk mengoder keknya tetaplah aku. Sebab aku yang nak makan. Haha.

Meh nengok apa yang aku order.

Cupcakes dari Anor MyCupcakes

Chocolate Fudge Cake dari Taka. Hehehe. Yummy... my favourite.

Dan cousin yang paling tua antara cousin sebelah mak aku. Huhu.

Gambar cousin lain takleh masuk sebab adik aku dah warning die freehair. Happy belated birthday, E-iL..!


post signature


Catat Ulasan