Jumaat, Februari 20

Keraskan Kepala, Pekakkan Telinga

Terasa muak dengan hal-hal di Kolej.
Taklimat tu, taklimat ni.
Meeting tu, meeting ni.

:minimo_24:
Sekarang ni ada taklimat dari Ambank Insurance apa ntah.
Mesti nak buat promotion.
Tapi yang aku pelik kalo nak promote pun kenapa mesti kat student?
Kalo kitorang, takpe gak, masuk akal.
Student?
Isk.. ye pun nak promote target tu kena la betul.
Tapi..
Aku dengan membawa kepala batu takmo jenguk taklimat tu.
Malas la aku.

KJ sekarang dah macam lalat dah sindir-sindir, perli-perli.
Aku tetap keraskan kepala, pekakkan telinga.
Muahahahaha.

:minimo_20:

Bosan tau!
Mengajar jer takleh ke?

:minimo_40:

post signature

Catat Ulasan