Jumaat, Januari 16

Kenapa perlu comment moderation?

Semenjak dah kawen dan jadi roomate.
Selalu jer check Blogger Dashboard bersama Mr. Hubby.
Kekadang Mr Hubby yang tolong approve semua komen.

:pandaGeli_13:

Semalam.....
Dia, "Best juak ada blog" - Best jugak ada blog

Aku, "Hmm.."

Dia, "Tapi camne nak start ooh?" - Tapi camne nak start?

Aku ...................................... (sila isi tempat kosong)

:pandaGeli_33:

Hmm..
Camne ek korang start blogging?
Bila?
Kenapa?
Bagaimana?

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Korang jawab la ek.
Nak jawab dalam hati ke.
Nak jawab kat komen ke.
Aiman tak kisah.
Ooops... siapa Aiman?

:pandaGeli_19:

Hahahaha... abaikan jer.
Takde kaitan dengan entri ni pun.

:pandaGeli_17:


Sepanjang aku enablekan setting comment moderation ni.
Tak pernah lagi aku tak approve komen bagi setiap entri aku.
Semua yang aku orang komen, aku approve jer.
So far tak pernah lagi kena yang pedas-pedas.
Yang mengutuk pun belum pernah.

Tapi?
Kenapa aku perlukan jugak comment moderation ni?
Kenapa tak terus publish jer?
Kenapa aku perlu approve dulu?
.
.
.
.
.
.
.
Kenapa?
.
.
.
.
.
.
.

Ha.. kerana senang aku nak baca dulu la.
Mesti la aku kena baca dulu sebelum orang lain baca.
:pandaGeli_34:
Kalo terus jer publish, kekadang aku tak tau entri tu ada komen terbaru.
:pandaGeli_20:
Ye la bukannya kerja aku dok mentenet kat depan lappy ni jer kan.
At least, kalo ada orang baca entri yang lama-lama tu.
Diorang komen, leh gak aku tau.
Ada gak yang sudi komen walaupun entri tu dah basi.
Kan senang gitu kan?

OK.. chow.

:pandaGeli_26:
Catat Ulasan