Ahad, Disember 28

Wedding 4 - Outdoor

Lamanya dah tak update. Sekarang aku tengah cuti semester so dok umah jer, takde honeymoon pun. Mr Hubby plak dah start keja bila aku cuti. Hehehe. Takpe la, next time jer. Kat umah pun leh honeymoon gak. Ahaks.

Piccas dari official photographer dah ada dah tapi CDnya belum ada lagi. So aku upload piccas yang diambik oleh adik aku jer masa kitorang di lokasi. Lokasinya memang aku dan Mr Hubby dah plan sebab tu tempat kitorang dating kan (nostalgia beb) dan photographer kitorang pun setuju gak ke situ. Layankan jer.

Lokasi: Taman Sahabat, Jalan Song


















Macam kenal tak awek cun baju peach tu? Hehehehe. Thanks kepada Ladykiki yang sanggup tunggu sampai aku abis outdoor sebab nak datang jumpa aku. Berkali-kali dia call. Thanks sis!


Catat Ulasan