Rabu, Disember 3

Tak Berkat

Sangat bosan nak pegi keja.
Sangat bosan nak buat keja.
Sangat bosan bekerja.

Hari ni keluar sambil mengular lagi.
:mSmoking:

Mula-mula.. setelkan kerja dulu.
Pergi ke Freeway Design.
Backdrop aku tak setel-setel.
Ada jer konflik.
Bila tanya pendapat BB terus kena marah.
Kalo aku main buat jer, lagi la teruk kena marah kalo silap.
At last.
Aku call protokol JKM lagi nak confirmkan.

Buku program pun sama.
Grammar ayat banyak yang tak betul.
Terpaksa la aku dan member betulkan.
Dan.
Kena buat proof-read lagi.
Sangat leceh.

Tapi nak.
Deha sangat cool ok.
Walau nya sik tido sebab banyak projek masuk.
Sik macam kamek 2 Shirley.
Kamboh lalu jak ke opis urang molah proof-read.
Mun urang lain, mok dibom nya kali mek 2 Shirley.
Dah la mala jak hold, pause, on.
Sik pandei muktamad.
:mBom:
Siapa Deha? Freeway Design ya bah.
Member ai juak, sib bait nak.

Pas rasa macam ok, proceed to printing.
Kemudian mengular la apa lagi kan.

Menyumpah, mengumpat dan mengular!
Hari ni kerja aku memang tak berkat.

Nasib la..
Aku bosan....!


:mNo:
Catat Ulasan