Jumaat, September 26

Menjelang hari raya





Hari ni ramai yang last day kerja kan?
Termasuk saye
Hehehehe
Seronoknya
:pandaGeli_05:

Adik-adik pun semuanya akan balik hari ni
Pasti rumah akan kembali meriah
Dan hoo-haa-hoo-haa
Baru ada semangat nak raya
Baru ada semangat nak buat kuih
Yeay!

:pandaGeli_27:

Sempena kesempatan yang ada ini
Saye, Cik Mira, nak mintak maaf sekiranya ada tersilap kata
Atau tersilap taip
Ayat-ayat atau perkataan
Yang telah menyentuh atau menyinggung
Perasaan saudara dan saudari
Yang selalu berkunjung di sini

:puteh_23:

Maafkanlah yek
0-0 lah hendaknya
Saye ni pun manusia biasa jer
Yang tak lari dari khilaf
Semoga saudara saudari
Diberkati dan dirahmati olehNYA
Amin

:pandaGeli_08:

Kepada blogger yang berada di sekitar Kuching
(Zie and the gang)
Dijemput untuk datang ke rumah
Umah mek sentiasa terbuka
Tapi call lok lah takut mek sikda di umah

:pandaGeli_32:

Lagu raya untuk korang :pandacloud_08:
Selamat Hari Raya......!



Catat Ulasan