Pages

BLOGLIST 2020 BY NASIHATTERMASYHUR


Hai.. assalamualaikum
Salam Jumaat
Semalam tak update, sebab semalam cuti ganti
Kan hari tu dah kerja Sabtu & Ahad
Dan..
Bila cuti, mode pun bertukar ke surirumahtangga
Macam takde masa nak belek henpon ke apatah lagi nak on pc
So hari ni Jumaat belum ada review lagi
Kalau ada masa nantilah saya review k

Bila bloghopping blog blogger yang lain, ramai yang join segmen ni
BLOGLIST 2020
Actually saya, kalau jumpa blog yang aktif selalu je add terus ke bloglist
Ye lah saya tak ramai dah member blog dah sekarang
So follow je mana yang aktif
Kekadang rajin saya komen, kekadang jadi silent reader je

Ni usaha nak menambahkan kenalan blog, so kita join ikut trending
Ok ke idok?
Caranya mudah saje, tuan blog pun dah letak camne cara nak join dia punya segmen.


Cara nak join mudah sahaja. 

  1. Follow blog ni : nasihattermasyhur.blogspot.my 
  1. Make a post in your blog, title: BLOGLIST 2020 by nasihattermasyhur 
  1. Place banner segment ini sekali dengan backlink ke entry ni
  1. Comment di backlink kat no. 3 tu.

Ok, done!!

Kakmim

Blogger since 2008. On off blogger since 2013. Blogging is my passion. Now and forever.

1 comment:

Nisha said...

hai! Nisha bw ke sini ^^ selamat berkenalan
https://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2020/01/bloglist-2020-by-nasihattermasyhur.html