Pages

Idlan masa 3 bulan

Idlan masa 3 bulan

Salah 1 sebab tak menyesal aktif di FB ialah FB kan suka throwback gambar-gambar atau status-status lama kita di FB. Contoh macam gambar k...

2 Comments
Rahsia Minuman Kegemaran

Rahsia Minuman Kegemaran

Setiap daripada kita mesti ada sesuatu yang kita suka, tidak kiralah suka makan ke suka minum ke suka buat ke. Entri kali ni Kakmim nak s...

3 Comments
Kisah Dalam Lagu - Stay The Same

Kisah Dalam Lagu - Stay The Same

Pagi ni time nak ke ofis dengar lagu Stay The Same by Joey McIntyre di Kool.fm. Perghh... KLMJ terus beb. Lagu ni ialah lagu favourite mas...

2 Comments
Sambal Belacan Tomato

Sambal Belacan Tomato

Sejak Ayah diorang ni dah kembali ke pangkuan keluarga, sambal belacan dah jadi menu wajib ada setiap kali kami sekeluarga makan. Selal...

0 Comments
Rezeki

Rezeki

Siapa sangka saya akan beranak setiap tahun dulu? Hahaha. Gelakkan diri sendiri. Masa single macam pelik jer tengok orang ada a...

0 Comments
Terima kasih silent reader

Terima kasih silent reader

Tetiba si adik tagged saya di status FB. Ingatkan apa lah. Rupanya cerita pasal silent reader blog Kakmim yang juga bos dia. Apuu!! ...

0 Comments
Semakan UPSR 2019 Menggunakan SMS

Semakan UPSR 2019 Menggunakan SMS

Beberapa hari lagi results PPSR (UPSR) akan diumumkan. Mesti calon-calon UPSR semua tengah berdebar kan? Apapun, semoga kejayaan milik ...

0 Comments
Kisah Angan-Angan & Impian Sugarless

Kisah Angan-Angan & Impian Sugarless

Hai, blog! Lamanya tak bersiaran di sini kan. Berhabuk bersawang semua ada dah kat sini. Ya, saya di rumah ni. Tak boleh tido. So la...

0 Comments