Pages

Selamat Berpuasa!!

Terlebih dahulu saya nak ucapkan selamat berpuasa kepada semua rakan blogger ๐Ÿ˜Œ macam mana sahur hari pertama ni? Anak-anak nak bangun ke idok?? Masak sendiri ke tapau jek? Atau ada delivery mangkuk tingkat? Saya ari ni sahur dengan husband jek di hotel. Call #theimans je yang berada di rumah nenek diorang. Huhu.


Bengkel sampai esok so lusa baru merasa buka di umah. Tapi takpe at least dapat jugak sahur dan buka bersama husband. Rezeki room mate dok bilik kawan sekolej dengan dia so daripada saya sorang better ajak husband temankan di bilik. Lepas sahur dia geraklah balik ke Putrajaya sana. Hihi.

Sepatutnya bulan² puasa startlah enjin awal, mulakan keja awal. Ni tak, jam 9 nanti baru nak mula. Mati kutu pulak tak tau nak buat apa dah ni. Nangis je lah ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ

Kakmim

Blogger since 2008. On off blogger since 2013. Blogging is my passion. Now and forever.

No comments: