Pages

26 Ramadhan

Berdebar-debar pulak Ramadhan dah semakin meninggalkan kita
Dan semestinya Syawal pun menghampiri kita
Syawal sinonim dengan bulan #familybonding
Ye lah time ni je kita melawat mak pak sedara dan kawan-kawan

Eh, korang dah cuti ke?
Rasanya tahun ni lah saya ambik cuti raya banyak daripada tahun sebelum ni
Sebelum ni budak baru daftar seminggu lepas raya
Tahun ni ada lambat sikit
So bolehlah beraya dulu


Tahun ni raya puasa bertembung dengan gawai
So sebenarnya banyak save cuti sebab cuti umum kan
Majoriti orang ambik cuti 2 hari je
Tapi saya pulak lebih-lebih

Kita extended lagi!!!
Dan menggenapkan 16 hari tak ke ofis dalam bulan Jun
Wohooo!!!

Mungkin ini last entri untuk bulan Mei
Besok dah bulan Jun
Dah setengah tahun di tahun 2019
Sekejap jer kan?

Apapun bagi yang nak balik ke kampung tu, hati-hati di jalan raya k
Make sure takde yang tertinggal, rumah semua dah kunci
Saya tak ke mana pun
Tunggu Encik Suami jer lah balik malam raya nanti

Kakmim

Blogger since 2008. On off blogger since 2013. Blogging is my passion. Now and forever.

No comments: