Pages

17 Ramadhan

Yuhuuu!! Lama menyepi. Malas pulak nak update. Jangan marah ye.. hehehe. Lagipun sekarang ni musim busy kat Kolej. Asyik menerima tetamu je. Pastu balik pulak awal, memang macam sekejappppp je kat ofis. Bila jam 4, eh dah balik ke? Hahaha.. macam tu lah gamaknya.

Ok, ada satu gambo ni. Jap eh, saya nak share.

Jeng.. jeng... jeng! Tau kan? Pensel! Hahaha

Ni jer yang saya sempat collect masa bengkel ari tuh. Biasalah mak ramai anak ni memang macam tu. Setahun memang berkotak-kotak stok pensel kena ada. Paham-paham jer lah kan budak-budak sekolah. So masa kursus la masa yang paling best buat collection pensel. Ada jugak yang hotel tiap kali slot kalo pensel takde ada meja diorang akan top up. Ada jugak yang kedekut top up sekali sehari je. Hehehe.

Ni kira ok lah. Boleh jugak buat stok untuk top up stok kat umah. Hihihi. Bukan curi tau, daripada membazir kita bawa baliklah. Dapat jugak dimanfaatkan oleh anak-anak.

Hmmm... Sapa habit macam ni??? Hihi.. bolehlah kita geng. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Eh, hari ni ada orang cuti ye? Kami tak cuti. Salam Nuzul Al-Quran ye!!

Kakmim

Blogger since 2008. On off blogger since 2013. Blogging is my passion. Now and forever.

No comments: