Pages

10 Ramadhan

Ouch! Last update hari tu 1st day posa kan? Ari nih dah 10 hari kita berpuasa. Nampak sangat busy tak menyempat kan? Bukan busy beribadat tau, huhu.. kesiannya Kakmim tak rebut peluang bulan penuh keberkatan ni.

Eh, eh. Apa ni?



Ya. Sekarang ni musim budak nak masuk U. Hari tu pegi bengkel kat KL pun disebabkan semakan UPU nak keluar lah. Makanya balik je dari bengkel memang dah musim busy. Muka wanted dah di ofis. Selalu jer orang carik ataupun call. Hehehe.

Yang merenyam dalam hati bila kes-kes merayu ni. Dah merayu buatlah cara merayu jangan demand atau mendesak-desak orang ye. Hahaha. Ni parents la lebih dari anak. Anak ko kat sebelah tu rilek je. ENtah-entah kalau tak dapat rayuan pun dia okay jer. Hahahaha.

Ye lah, mak bapak mana yang tak sayangkan anak. Mesti semua nak yang terbaik untuk anak. Tapi dah mintak tolong orang tu, buat la cara mintak tolong kan. Hihihi.

Ok, done membebel. K bye!

Kakmim

Blogger since 2008. On off blogger since 2013. Blogging is my passion. Now and forever.

1 comment: