Pages

26 Ramadhan

26 Ramadhan

Berdebar-debar pulak Ramadhan dah semakin meninggalkan kita Dan semestinya Syawal pun menghampiri kita Syawal sinonim dengan bulan #famil...

0 Comments
24 Ramadhan

24 Ramadhan

Pejam celik pejam celik dah 24 Ramadhan 10 malam terakhir di bulan Ramadhan Tahun ni buka puasa dan sahur belom lagi di umah sendiri Se...

0 Comments
17 Ramadhan

17 Ramadhan

Yuhuuu!! Lama menyepi. Malas pulak nak update. Jangan marah ye.. hehehe. Lagipun sekarang ni musim busy kat Kolej. Asyik menerima tetamu j...

0 Comments
Masak Lemak Cili Api De'Salai Bangi Station

Masak Lemak Cili Api De'Salai Bangi Station

Petang ni masak apa untuk berbuka?? Masak lemak sedap kan?? Hehehe. Baru jer mak masak semalam. Sepanjang puasa ni belom lagi berbuka kat ...

1 Comments
10 Ramadhan

10 Ramadhan

Ouch! Last update hari tu 1st day posa kan? Ari nih dah 10 hari kita berpuasa. Nampak sangat busy tak menyempat kan? Bukan busy beribadat ...

1 Comments
 1 Ramadhan 2019

1 Ramadhan 2019

Tahun ni dalam sejarah 1 Ramadhan tak dapat berbuka bersama keluarga, hanya ada suami jer. Kalau takde travelling, si suamilah pulak yang ...

2 Comments
Selamat Berpuasa!!

Selamat Berpuasa!!

Terlebih dahulu saya nak ucapkan selamat berpuasa kepada semua rakan blogger ๐Ÿ˜Œ macam mana sahur hari pertama ni? Anak-anak nak bangun ke i...

0 Comments
On Air di Radio RTM & Swasta di Sarawak

On Air di Radio RTM & Swasta di Sarawak

Ni post pandang belakang tau. Pengalaman on air di radio kerajaan (RTM) pada bulan Mac ari tu. Sebelum ni pernah jugak on air di radio swas...

2 Comments
Senang ke tak nak komen guna Disqus ni?

Senang ke tak nak komen guna Disqus ni?

Biasalah nak balik ni blogwalking dulu so saya singgah di blog Mizan ni . Macam best pulak widget komen yang dia pakai. Saya try lah. Hihi...

3 Comments
Memang mak-mak

Memang mak-mak

Tergelak besar saya tengok gambar ni. Dulu mak saya macam ni. Kalau hujan turun, memang dia akan jerit suruh kitorang angkat baju di je...

6 Comments
Angel Hair Bolognese Paling Simple Di Dunia

Angel Hair Bolognese Paling Simple Di Dunia

Benda yang paling senang dimasak di dunia ialah western food!!!! Siapa setuju kita geng ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Bendalah western ni kalau tak reti sangat ka...

2 Comments