Pages

Semua Tentang Kita

Sesambil bloghopping pagi ni sesambil tu juga dengar Youtube, saja layan lagu-lagu lama. Tetiba randomly kuar lagu Peterpan. KLMJ sangat. Dulu time masih belum jadi mak orang, belom jadi isteri orang memang suka sangat lagu Peterpan. Siap beli CD lagi. Semua lagu Peterpan pun saya tau. Hahahaha.

Sapa yang minat lagu Indon dulu?? Hahaha.

Saya sejenis yang suka lagu Indon masa masih single dulu. Dapat lagi ex-boifren (Mr Husband) pun gilakan lagu Indon jugak. Memang melanun jer lah kerjanya kami 2 orang. Asal ada lagu baru je kitorang share. Macam berlumba-lumba je sapa yang jumpa lagu baru dulu. Hahaha.

Banyak lagi band dari Indon yang jadi kegilaan kami, Gila lagunya je lah, artisnya tak berapa nak kenal, tau nama band je. Boleh pulak gitu kan? Nasib lah.

Antara lagu Peterpan yang saya suka, lagu Semua Tentang Kita kat bawah ni. Hmm... 


Waktu terasa semakin berlalu
Tinggalkan cerita tentang kita
Akan tiada lagi kini tawamu
Tuk hapuskan semua sepi di hati

Ada cerita
Tentang aku dan dia
Dan kita bersama
Saat dulu kala

Ada cerita
Tentang masa yang indah
Saat kita berduka
Saat kita tertawa

Teringat di saat
Kita tertawa bersama
Ceritakan semua tentang kita




Sebenarnya.. semualah saya suka lagu diorang ni.

Kakmim

Blogger since 2008. On off blogger since 2013. Blogging is my passion. Now and forever.

4 comments:

fizalinolie said...

Samalah kita. Suka nengar lagu indon... Lebih² mun lagu cinta atau islamic... Rasa masuk dalam jiwa ehh... ๐Ÿ˜„

Kakmim said...

Kan? Ada geng eh.. Lirik lagu sidak nya bersahaja tp meaningful.. Ya love gilak tp nektok dh kureng sikit dgr lagu indon

Jannah Ramli said...

Saya pun minat lagu-lagu Indonesia juga. Kalau kumpulan Peterpan, saya layan lagu Mungkin Nanti.

Kakmim said...

Semua lagu dlm album mungkin nanti tu sy suka ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜