Pages

Segmen Bloglist Fizacrochet


Ini kali kedua saya join Segmen Bloglist untuk bulan April ni. Bulan lain tak tau lagi sebab tak tau boleh aktif sentiasa atau tak. Hihihi.

Best jugak sebenarnya ada segmen macam ni, at least dapat jugak kenal geng blogger baru. Geng-geng lama semua dah pencen (kot). Hehehehe.

Bila first time baca blog Fiza ni excited sungguh saya. Ye lah jumpa orang kampung, walaupun tak berkenalan dari kampung mana. Hahaha. Tapi jarang jumpa blogger Sarawakian ni tu yang excited tu.

Sesiapa lagi yang nak join, jom la. Kita kenal-kenal geng blogger yang lain. T&C nya senang jer. Klik sini untuk join k.





Kakmim

Blogger since 2008. On off blogger since 2013. Blogging is my passion. Now and forever.

6 comments:

fizalinolie said...

Selamat bsrkenalan. Orang sarawak juak upanya. Tq ssebab sudi join ๐Ÿ˜Š

Kakmim said...

Hihihi... Aok.. Selamat kenal

Jannah Ramli said...

All the best, Kak Mim. Nanti jemputlah join segmen di blog saya.

Kakmim said...

Tq jannah..nnt sy join k ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ salam kenal ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š

yeaslmn said...

Singgah dr segmen sama. Salam kenal ya :)

Kakmim said...

Salam kenal yeaslmn ๐Ÿ˜๐Ÿ˜