Pages

Hael Hussaini & Dayang Nurfaizah Bercinta Ke?

Bersemut sungguh.. Macam 10 buah lori gula tumpah.. Auww ๐Ÿ˜๐Ÿ’•



Tengok gambar jer pun dapat rasa ada something di antara mereka. Semoga berjodoh lah HH & DN.



Single HH yang baru pun macam lagu tengah angau jer. Hihihi. Preparation untuk big day ke? Hihihi.



Jom kita layan lirik lagu Hari Ini by Hael Hussaini. Katanya lagu ni sambungan lagu Haram & Hajat ๐Ÿ˜

Hari Ini - Hael Hussaini

Ditetapkan hari ini kau ku miliki
Digenggam erat tangan jangan kau lepasi
Dan tiba masanya untuk kita
Melangkah bersama-sama
Di hari ini kau ku cintai
Moga kan selamanya abadi sejati
Di hari ini aku lelaki
Di samping wanita yang ku gelar isteri
Ditatap erat wajah jangan kau tangisi
Dan tiba masanya untuk kita
Melangkah bersama-sama
Di hari ini kau ku cintai
Moga kan selamanya abadi sejati
Di hari ini aku lelaki
Di samping wanita yang ku gelar isteriHingga ke hari ini selamanya
Biar sampai ke hujung usia
Di hari ini kau ku cintai
Moga kan selamanya abadi sejati
Di hari ini aku lelaki
Di samping wanita yang ku gelar isteri
Janji ku pada mu
Hari ini kau milik ku
Ditetapkan hari ini kau ku miliki

Kakmim

Blogger since 2008. On off blogger since 2013. Blogging is my passion. Now and forever.

5 comments:

I am LZ said...

Iyer laa macam serasi HH & DN ni..
Kalau betul dan ada jodoh mereka apa salahnya kann Kak Mim..
Kita doakan yang terbaik untuk mereka berdua.

Shuhaida said...

diorg comel... hehe

Kakmim said...

I am LZ & Shuhaida,

Kan?? Nmpk sgt HH tu mcm suka sgt kt DN.. hehehe.. tapi sweet je walaupun DN tua dpd HH

mrhanafi said...

mub sidak berjodoh bagus la ya..

sama padan dan sama bidang gik ya

Kakmim said...

DN x pnh kena gosip ngn cmtok..bila IG sidak dikpun yg dh ngeso nk gitok excited jak rs ati koh