Pages

Fastfood Wajib Pergi Jika ke Melaya.. Eh KL la

Kalau pegi KL, fastfood wajib pegi ialah Texas Chicken! Takde maknanya makan KFC kalau pegi KL. Ye lah, dah ke KL kita makanlah benda yang takde di Kuching ye dak? KFC tiap hari pun boleh makan kat Kuching. Texas Chicken manade!! Hahaha


Yang best kat Texas Chicken ni air boleh refill, pastu makan ayam goreng tapi ada muffin. Haaa.. Itulah yang rare. Bukan Kenny Rogers jer ada muffin.


Sementara menunggu Ayah order kita wefie lah dulu. Acara wajib anak-beranak. Pedulilah aa orang nak cakap. Ni antara aktiviti #familybonding tau 不不


Oops, Ayah dah sampailah. Jom semua sekali masuk dalam frame kita wefie!!! Yeehaaaa!!! 不不不


Tetiba jer budak rambut bawang ni suh tangkap gambo dia. Ibu layankan aje. Mood nak bergambar dia datang la tu


Kakmim

Blogger since 2008. On off blogger since 2013. Blogging is my passion. Now and forever.

No comments: