Pages

Sejadah Kesayangan

Sejadah Kesayangan

Merenung sejadah selepas solat dan teringat ni lah sejadah yang aku dah guna sejak dari sekolah rendah lagi. Bukan tak ada sejadah lain di ...

0 Comments
Validasi oh Validasi

Validasi oh Validasi

Isnin minggu lepas muncullah tarikh validasi di E-Sis. Tarikh yang dinanti-nantikan sejak Oktober yang lalu. Hihihi. Iklan kenaikan pangka...

0 Comments
Ibu Comel Sik?

Ibu Comel Sik?

Ibu: Alan, Ibu comel sik? Alan: Comel Ibu: Abang, Ibu comel sik? Abang: Comel Kedua-duanya jawab dengan muka takde per...

0 Comments
Kek PUBG

Kek PUBG

12 Februari 2012... 7 tahun yang lalu, Kakmim berjaya melahirkan Irfan Mustaqim #anakno2 secara normal setelah kelahiran kakak secara LCSC...

0 Comments
#10yearchallenge

#10yearchallenge

Sesuai sangatlah #10yearschallenge dengan blog ni. Sepanjang 10 tahun lebih ni memang blog ni ada ups and downs. Mulanya aktif, banyak pos...

0 Comments
1st time menang contest di FB

1st time menang contest di FB

Tadaaaa.. Hakak menang contest!!! Yahoooo πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘ Suka-suka jer pun teka orang masak lauk apa mlam tadi. Tetiba menang RM5 cash....

1 Comments
Persiapan Untuk Pasukan Beruniform Pandu Puteri

Persiapan Untuk Pasukan Beruniform Pandu Puteri

Pejam celik si #anakno1 dan tahap 2 dah tahun ni. Dah darjah 4. Ertinya dah kena pilih pasukan pakaian beruniform di sekolah. Memandangkan...

0 Comments
 1 bulan 1 buku

1 bulan 1 buku

Sejak dah matang ni.. Chehh.. Matang yek bukan tua πŸ˜‚πŸ˜‚ Aku jarang nak berazam bagai. Macam budak sekolah pulak pasang azam. Hihihi. So me...

0 Comments
Kuch Kuch Hota Hai 2019

Kuch Kuch Hota Hai 2019

Best kan kalo ada Kuch Kuch Hota Hai 2019. Kira diorang reunion balik la. Anjali sorang dah tua, Anjali sorang lagi dah dewasa. Mesti be...

0 Comments
Cuti CNY kami

Cuti CNY kami

Cuti PH CNY yang lalu memang kami #imanfamilia habiskan masa bergumbira di luar je. Sebelum ni complete cycle ibu dan anak² demam tu yang l...

0 Comments
Tips Khusyuk Solat

Tips Khusyuk Solat

Ibu perati jer ko nak 😎😎 Idlan ni kalau solat suaranya memang nak lawan suara imam. Selalu sangat macam tu. Kita pun boleh konpius...

0 Comments
Main masak-masak

Main masak-masak

Sempena keberangkatan baginda Ayahanda ke Putrajaya setelah 2 minggu bercuti, Ibu masak ala² masakan kedai ari nih. Save banyak bila main m...

0 Comments
Gong Xi Fa Cai 2019

Gong Xi Fa Cai 2019

Tiap tahun CNY ex boss kami mesti jemput beraya di umahnya. Tak pernah tak jemput. Dan bila boss sendiri pm jemput beraya ke umah dia meman...

0 Comments
Keja sehari, Cuti 2 hari

Keja sehari, Cuti 2 hari

Gara-gara AJL malam tadi pagi ni liat nak bangun. Nak EL sayang pulak rasa sebab bos-bos takde kat opis. Hahaha. Pastu sekarang kat opis...

0 Comments
Tahun ke 12

Tahun ke 12

2019 masuk tahun ke-12 saya menjadi penjawat awam Alhamdulillah Masih diberi peluang untuk berkhidmat kepada anak bangsa Tahun ke-12 ...

2 Comments