Pages

Day 12: My Shoes

Day 12: My Shoes

Lamak dah sik da kasut favourite.. yang nyaman dipakei... santai Dan yang penting rasa muda ๐Ÿ‘ง Hahaha ๐Ÿ˜‚ Murah jer kasutnya Beli di ...

0 Comments
Day 11: Flowers

Day 11: Flowers

Selalunya perempuan sinonim dengan bunga Tapi.. saya sik berapa minat bunga So sik tauk nak cerita apa pasal bunga Post pun dah lamba...

0 Comments
Day 10: Close Up

Day 10: Close Up

Gambar 2 minggu yang lepas. Close-up pipi si abang kena ramus si adik. Tedah abang.. kalah juak oleh adik. Mala jadi mangsa adik. Tuj...

0 Comments
Day 9: Something New

Day 9: Something New

Apa yang new nektok? Macam sikda jak Yang terbaru dapat jemputan jadi Exco PIBG Dan saya sahut cabaran ya Ya jak lah kot Lain² macam sa...

0 Comments
Day 8: Childhood Memory

Day 8: Childhood Memory

Bercerita kenangan masa kecik.. rasanya sik akan pernah abis Tapi cerita yang selalu dicerita dengan anak² ialah cerita saya masa cuti seko...

0 Comments
Day  7: Someone I Love

Day 7: Someone I Love

Biar gambar berbicara ๐Ÿ˜

0 Comments
Day 6: Favourite Color

Day 6: Favourite Color

Nude color Tauk camne rupanya? Actually suka gilak kaler camya Coklat dan setone dengannya Ok.. ya untuk kasut or baju Tapi ...

0 Comments
Day 5: Clouds

Day 5: Clouds

Dan hari ke-5 bercerita tentang awan. Hampir terlupa tugasan awan aritok tek. Pagi dah ingat cuma sekda chance nemu awan yang menarik. ...

0 Comments
Day 4: Something You Wore

Day 4: Something You Wore

Something you wore.. Hmm... sik semestinya apa yang sedang kita pakei nak? So saya.. macam dalam gambar lah Jenis palak simple Bukan j...

0 Comments
Day 3: Something You Adore

Day 3: Something You Adore

Well.. well It's call nyelepat okay Ari tok saya agak bizi juak Pagi ke sekolah.. meeting PIBG Tengah hari ke kolej... ada kursus pe...

0 Comments
Day 2: Breakfast

Day 2: Breakfast

Hai! Bz saya minggu tok koh Tapi akan diusaha juak nyelepat untuk meneruskan cabaran 31 Days Challenge Walaupun bizi tapi bekfes is a MUS...

0 Comments
Day 1: You

Day 1: You

You! Yes.. you.. oops.. it's me ๐Ÿ˜Š Aoklah... saya ๐Ÿ‘ฉ Ehem ๐Ÿ˜‰ 1st of all... intro lok nak?? Sapa saya... hihihi Kisahnya tek... ...

0 Comments