Pages

Happy 10th (Tin/Aluminum) Anniversary!

Happy 10th (Tin/Aluminum) Anniversary!

Awal bulan lagi dah menghitung hari tapi bila dah 13hb Boleh pulak terlupa hari yang sangat istimewa ni.. hiks Masa nak gi keja.. masuk ...

0 Comments
Kurang Gula Dalam Darah atau Hypoglycemia

Kurang Gula Dalam Darah atau Hypoglycemia

Hari nih saya dan mak ke hospital, melawat 2 nenek sedara yang sakit. Sorang baru keluar dari ICU sorang lagi masih tak sedarkan diri sel...

0 Comments
Day 12: My Shoes

Day 12: My Shoes

Lamak dah sik da kasut favourite.. yang nyaman dipakei... santai Dan yang penting rasa muda πŸ‘§ Hahaha πŸ˜‚ Murah jer kasutnya Beli di ...

0 Comments
Day 11: Flowers

Day 11: Flowers

Selalunya perempuan sinonim dengan bunga Tapi.. saya sik berapa minat bunga So sik tauk nak cerita apa pasal bunga Post pun dah lamba...

0 Comments
Day 10: Close Up

Day 10: Close Up

Gambar 2 minggu yang lepas. Close-up pipi si abang kena ramus si adik. Tedah abang.. kalah juak oleh adik. Mala jadi mangsa adik. Tuj...

0 Comments
Day 9: Something New

Day 9: Something New

Apa yang new nektok? Macam sikda jak Yang terbaru dapat jemputan jadi Exco PIBG Dan saya sahut cabaran ya Ya jak lah kot Lain² macam sa...

0 Comments
Day 8: Childhood Memory

Day 8: Childhood Memory

Bercerita kenangan masa kecik.. rasanya sik akan pernah abis Tapi cerita yang selalu dicerita dengan anak² ialah cerita saya masa cuti seko...

0 Comments
Day  7: Someone I Love

Day 7: Someone I Love

Biar gambar berbicara 😍

0 Comments
Day 6: Favourite Color

Day 6: Favourite Color

Nude color Tauk camne rupanya? Actually suka gilak kaler camya Coklat dan setone dengannya Ok.. ya untuk kasut or baju Tapi ...

0 Comments
Day 5: Clouds

Day 5: Clouds

Dan hari ke-5 bercerita tentang awan. Hampir terlupa tugasan awan aritok tek. Pagi dah ingat cuma sekda chance nemu awan yang menarik. ...

0 Comments
Day 4: Something You Wore

Day 4: Something You Wore

Something you wore.. Hmm... sik semestinya apa yang sedang kita pakei nak? So saya.. macam dalam gambar lah Jenis palak simple Bukan j...

0 Comments
Day 3: Something You Adore

Day 3: Something You Adore

Well.. well It's call nyelepat okay Ari tok saya agak bizi juak Pagi ke sekolah.. meeting PIBG Tengah hari ke kolej... ada kursus pe...

0 Comments
Day 2: Breakfast

Day 2: Breakfast

Hai! Bz saya minggu tok koh Tapi akan diusaha juak nyelepat untuk meneruskan cabaran 31 Days Challenge Walaupun bizi tapi bekfes is a MUS...

0 Comments
Day 1: You

Day 1: You

You! Yes.. you.. oops.. it's me 😊 Aoklah... saya πŸ‘© Ehem πŸ˜‰ 1st of all... intro lok nak?? Sapa saya... hihihi Kisahnya tek... ...

0 Comments
Puas Hati

Puas Hati

Yes! Puas hati. Hari yang produktif sebab banyak keja setel. 😊😊😊😊😊😊😊😊😊

0 Comments
Happy 6th birthday, Irfan Mustaqim!

Happy 6th birthday, Irfan Mustaqim!

Awas! Ini post terkebelakang πŸ˜€ Since dah lama tak memblog kan.. paham² je lah Bila dah start balik rasa macam banyak sangat cerita yang ...

0 Comments
Mini DSLR.. konon

Mini DSLR.. konon

Sejak di IKN asyik ada event je Ayah Iman. Best handle event.. katanya. Kakmim dah lejukkkkkk... kata urang Serawak handle event. (Lejuk...

0 Comments
Should I Ngerepak Dalam Hati?

Should I Ngerepak Dalam Hati?

Seorang rakan blogger nak buat comeback. Bukan seorang tapi dia ajak ramai². Komuniti yang dulu² tu. Komuniti blogger Sarawakian. Dan seme...

0 Comments
Coming Soon!

Coming Soon!

Sila lihat dan baca. Ada no 1 sampai 31. Dah? Esok Kakmim cerita. Bye!

0 Comments