Selasa, Mei 10

Terapi

Setiap orang ada terapi masing-masing kalo rasa macam ada something yang tak kena kan? Selalunya perempuan ni terapi dia mesti shopping. Kalo saya lah kan, tak semestinya shopping. Buat sesuatu yang saya minat pun dah boleh melupakan apa-apa yang tak best tu. Contoh? Saya buat yang kat bawah ni.


Lagi? Saya buat lagi.


Lagi? Saya buat kerja saya jugak la. Sesambil kan?


Kalo tengah semangat tu sehari saya boleh buat beberapa design. Kalo takde mood tu memang takde langsung atau ada tapi tak puas hati langsung.

Hmm... design ni terapi bagi saya.



Catat Ulasan