Pages

Menghitung Hari Mengira Cuti

Menghitung Hari Mengira Cuti

Cuti si Dia tinggal 3 hari jer lagi. Kemungkinan tak balik bulan ni, nak save cuti untuk bulan 12 nanti. Bulan 12 ada banyak PH.  IMAN ...

0 Comments
Lepas Gian

Lepas Gian

Lamanya dah tak memblogkan diri. Terasa gian plak nak menaip dan mengarang. Tapi macam biasalah bila dah bukak Dashboard ni terus taktau da...

0 Comments
Terapi

Terapi

Setiap orang ada terapi masing-masing kalo rasa macam ada something yang tak kena kan? Selalunya perempuan ni terapi dia mesti shopping. Ka...

0 Comments
7 hari lagi

7 hari lagi

7 hari lagi si Dia saya kembali ke pangkuan keluarga. Now mode menghitung hari. 2 minggu jadi 'ibu tinggal' memang azab jugak ler. ...

0 Comments