Jumaat, April 24

Persiapan Harian Anak-Anak ke Taska

Hari Ahad ni dah fly! Terobang untuk berkursus. So triple IMAN terpaksa ler tinggal sama Nenek, Mami, Mak Ngah & Dedek ya. Eh, Mami pun travelling. Kesian anak-anak Ibu.

Rasanya ni lah paling lama tinggalkan diorang lama-lama. Entah macam mana lah rasanya nanti. Dah la besok kena kerja. Huhuhu.


Benda yang paling penting ialah persiapan diorang ke taska. Mesti sediakan check list supaya Usu diorang senang nak kemaskan barang-barang si dua beradik. Si kakak takde sangat cuma Nenek perlu buat bekal jer lah.

Semoga semuanya dipermudahkan. Insya Allah.


Catat Ulasan