Selasa, April 14

Imran Mudzaffar

Perasaan sekarang hanya nak update blog. Terasa lama sangat tak menaip di blogger. Sekarang, taiplah apa nak taip. Hmmm...

Ya. Sebenarnya saya jarang menulis pasal anak ketiga saya di sini. Kesian Imran. Mungkin itulah agaknya bila dah ramai anak. Anak yang pertama banyak sangat pulak ceritanya, yang kedua makin sikin dan yang seterusnya makin berkurang. Esok Imran Ibu dah setahun, 15 April 2015. Cepat jer masa berlalu. Umur Ibu pun dah meningkat. Tahun ni Ibu 34. Ya! 2015 -1981. Semakin menghampiri angka 40. Alhamdulillah cahayamata dah 3 orang. Amanah Allah tu. Ya Allah, permudahkanlah perjalanan kami sekeluarga.

Baiklah sebenarnya sempena ulangtahun Adek yang pertama esok, Ibu nak upload gambar Adek banyak-banyak kat sini. So far takde perancangan lagi untuk birthday Adek. Kan? Nampak tak di situ? Masa Kakak dulu memang takde sambutan sebab masa tu kami tengah travelling ke Utara, masa Abang, ada buat makan-makan sikit di umah. Adek pula, so far belom plan apa-apa. Takpe, Ibu tempek gambar Adek kat blog dulu lah.

Gambar ni diambil bulan lepas, Mac 2015. Tengok mimik-mimik muka Adek dari masam ke senyum. Senyum sebab dah berjaya meneran. Hehehe. Rindu Adek









Kalau rajin Ibu tempek lagi muka Adek di sini. Hehehe.


Catat Ulasan