Khamis, Mac 19

Download Lagu Rahsia [OST Teman Lelaki Upahan]

Jom Download Lagu Percuma!!
Hahaha!

Oit! Oit!
Nak buat comeback ke?

Dulu kan.. kakmim penah ada blog... sebelum blog ni lahir
Blog tu memang kakmim upload link lagu untuk download jer
Orang request.. kakmim supply
Hahaha!
Memang syok lah masa tu
Masa tu bujang lagi
Komitmen pun takde
Balik keja memang mengadap pc je lah kerja
Hihihi!
Ni sementara tengah rajin ni
Selamat mendownload di link yang diberikan ye...

Tajuk Lagu : Rahsia [ OST Teman Lelaki Upahan ]
Album : WWW.LAGUMY.COM
Duration : 00:03:45 min
Size : 3.53 MB
Artis : Ippo Hafiz

 


Download lagu Rahsia [ OST Teman Lelaki Upahan ].mp3


Sesambil dengar boleh karaoke sekali

Hihihihi

Lirik Lagu Rahsia - Ippo Hafiz

Waktu kau ucap dulu
Kata-kata racunmu
Membuat diri ini
Terus mati

Mengapa pula kini
Kau hadir dalam hidupku
Tidakkah engkau lupa
Kau pernah bunuhku

Tidakkah pernah terlintas di fikiranmu
Waktu kau senang benar untuk melepaskan
Sakit ini hanya aku yang rasa sayu
Kacau bilau meracau sakit hati ini

Yeah....

Korus
Kekasihku...
Kusimpan satu rahsia
Takkan pernah aku buka
Hingga tiba saat ini

Kekasihku
Kini kulebih bahagia
Tanpa dirimu disisi
Menyakiti, meracuni hati ini

Setapakku melangkah jauh
Setapakku meninggalkan
Setapakku mensyukuri kebahagiaan
Yang kukecap hari ini

Kekasihku
Kini kulebih bahagia
Tanpa dirimu disisi
Menyakiti, meracuni hati ini

Kekasihku...
Kusimpan satu rahsia
Takkan pernah aku buka
Hingga tiba saat ini

Ulang Korus

Setapakku melangkah jauh
Setapakku meninggalkan
Setapakku




Catat Ulasan