Pages

Download lagu Angin Kencang [OST Teman Lelaki Upahan]

Download lagu Angin Kencang [OST Teman Lelaki Upahan]

Jom.. jom.. mai kita mendownload lagi Kali ni lagu Noh Salleh pulak Klik jer link tu Pastu kat web tu klik button DOWNLOAD Download la...

0 Comments
Download Lagu Rahsia [OST Teman Lelaki Upahan]

Download Lagu Rahsia [OST Teman Lelaki Upahan]

Jom Download Lagu Percuma!! Hahaha! Oit! Oit! Nak buat comeback ke? Dulu kan.. kakmim penah ada blog... sebelum blog ni lahir Blog tu...

0 Comments
Kerana Teman Lelaki Upahan

Kerana Teman Lelaki Upahan

Ai.. tak pernah plak kakmim follow slot Akasia kat #tv3 tuh secara tegar Tapi cerita ni memang best lah Mungkin sebab ada shooting ka...

0 Comments
Tahukah anda khasiat 4 keping tempe bersamaan dengan segelas susu?

Tahukah anda khasiat 4 keping tempe bersamaan dengan segelas susu?

Kita jamu dengan gambar dulu lah ye. Hehehe. Haaa... tempe lah. Apa lagi. Makanan orang jowo yang dah jadi lauk 1 Malaysia. Melayu,...

0 Comments
Apakah penyakit talasemia?

Apakah penyakit talasemia?

Talasemia. Pernah dengar. Selalu dengar. Dan ada anak buah yang mengidap talasemia. 2 orang. Mereka adalah anak sulung dan anak keempat dar...

0 Comments
Ter-update ler pulakkkk

Ter-update ler pulakkkk

Halu.. halu... lama tidak bersiaran langsung di blog kan? Hehehe.. Nampaknya kena terima hakikat jugak bahawa kakmim bukan seorang blogger...

0 Comments