Pages

Malaysia Berkabung #mh17

Malaysia Berkabung #mh17

Hari ni seluruh Malaysia menghormati ketibaan jenazah mangsa MH17 yang dipercayai ditembak di Ukraine pada 17 Julai yang lalu dengan bertaf...

0 Comments
Mee tomato simple lagi enak!

Mee tomato simple lagi enak!

Sebenarnya semasa pregnant Imran, saya teringin sangat nak buat mee tomato selepas tengok FB member. Bukan makan ye. Tapi nak buat. Nak mas...

0 Comments
Projek Wakaf untuk Surau SRK Encik Buyong

Projek Wakaf untuk Surau SRK Encik Buyong

Satu lagi aktiviti Alumni sekolah rendah kami pada tahun ini, iaitu projek wakaf. Alhamdulillah 1st aktiviti iaitu Reunion Raya dulu dah be...

0 Comments
Dah 5?

Dah 5?

Saya rasa semua ibu mengalami perasaan ini. Perasaan pabila anak semakin membesar. Dulunya kecil... dikendong... diriba. Bila semakin mem...

0 Comments
Mencari

Mencari

Yep. Saya masih mencari. Dan tercari-cari. Saya tidaklah terlalu cerewet. Juga bukanlah terlalu memilih. Saya sukakan simplicity. ...

0 Comments
Lukisan kakak

Lukisan kakak

Lukisan si kakak. Harap-harap nanti dia dah besar dia bukak balik blog ni dan tengok lukisan masa umur dia 4 tahun 10 bulan.   Agak-...

0 Comments
Superheroes Ibu

Superheroes Ibu

Ini superheroes saya. Abang dan adek.   Tengoklah si adek. Dia tengah geram. Adek macam kakak kan? Rambut pun dah golong-golong. Heh...

0 Comments
Cerita si kakak

Cerita si kakak

Ini si kakak. Iman Madihah. Dah besar dah. Tahun ni dah 5 tahun. Dan for sure blog ni pun lebih 5 tahun dah. Hmmm.... Siapa yang follow...

0 Comments
Raya berlima

Raya berlima

Alhamdulillah. Tahun ni 1st time beraya berlima. Ayah, Ibu, Iman, Irfan dan Imran. Memang kecoh lah Ibu dengan triple I ni. Nak nak si keci...

0 Comments