Isnin, Mac 3

Update secara laju!

Baiklah.
Quick update ok.
Sementara my little hero masih tidor.
Oh, ya. Saya cuti hari ni. BS si little hero masih bercuti.
Saya pun dah start cuti sejak hari Khamis minggu lepas.
Agak panjang jugak ler kan cutinya.
Bukan selalu pun.
Cuti bersebab.
Bukan cuti saja-saja.
Lagipun budak-budak masih cuti semester jugak.

Hari ni bukak blog takde apa-apa perubahan.
Cumanya tak sangka my bff masih lagi nak baca blog ai yang bersawang ni.
Ye lah berkurun tak update.
Bila ada orang respon baru baca, terus semangat nak update.
Hihihi.

Banyak benda nak update sebenarnya.
Semuanya dah save dalam kepala ni.
Tapi nak menaip dan meluahkannya dalam bentuk perkataaan tu yang M.
Huhuhu.
Semenjak 2 menjak ni memang agak M sikit la.
Nasib badan.

Sebab tak buat papa so saya klik-klik jer link blog yang saya follow.
Yang memang saya baca dari dulu lagi.
Rupanya memang ramai blogger yang dulunya katif sekarang jadi macam ai jugak.
Saya tak berkeseorangan lah nampaknya.
Hihihihi.
Ni angkara media sosial jugak lah kot.
Dulu masa aktif blog bukan suka pun nak update FB ke IG ke Twitter ke.
Bila FB dah jadi fenomena, kesian blog ai ni.
Terus diabaikan dan dianak tirikan.

Eh, saya dah nak masuk 32 minggu dah.
Baby bunmp rasanya comel jer.
Kali ni memang agak slow perubahan baby bump.
Tapi berat naik maintain.
2 kg lebih setiap kali check up.
Tapi bila dah 2 minggu sekali ni, tak tau plak berapa.


kata pun quick unpdate.
Nak kejar masa ni.
Terasa nak lipat baju yang menggunung pulak tu.
Sementara little hero masih tidor kan, kalo tak, tak dapek.
Dia mesti nak tolong jugak.
Ok bye.


Catat Ulasan