Pages

Balo Kito 2014 mencipta sejarah

Balo Kito 2014 mencipta sejarah

Hmm... hari ni dah 24.12.2014. 3 hari telah berlalu. Namun kehangatan Majlis Balo Kito 2014 masih terasa. Gambar-gambar semasa majlis...

0 Comments
Disember Bulan Cinta

Disember Bulan Cinta

Okay. Dah Disember. Misi November hampeh... tak tercapai. Hihihi. Sibuk.. memang tak dan nak menaip entri di ofis. Di rumah, otak dah le...

0 Comments
C30H-1: Kenapa saya tak suka berselfie?

C30H-1: Kenapa saya tak suka berselfie?

Cabaran Hari-1: 1 gambar terbaru anda dan 5 fakta tentang diri anda Alamak. Nak gambar terbaru ke? Nasib baik 2 hari lepas saya dibukak...

0 Comments
Pre-tajuk untuk November

Pre-tajuk untuk November

Semangat nak update sebab dah ada tajuk nak mengarang. Boleh macam tu? TQ Whiteymommy sebab sediakan tajuk-tajuk untuk November ni ye. Hara...

0 Comments
Cabaran 30 hari

Cabaran 30 hari

Ada cabaran 30 hari Semoga berjaya!

0 Comments
Terselap

Terselap

Ok. Tok kisah #throwback Mun urang Serawak madah terselap Ari tok 29 Oktober 2014 Mun 5 tahun yang lepas, ari toklah Kakmim nyerah dirik...

1 Comments
Malaysia Berkabung #mh17

Malaysia Berkabung #mh17

Hari ni seluruh Malaysia menghormati ketibaan jenazah mangsa MH17 yang dipercayai ditembak di Ukraine pada 17 Julai yang lalu dengan bertaf...

0 Comments
Mee tomato simple lagi enak!

Mee tomato simple lagi enak!

Sebenarnya semasa pregnant Imran, saya teringin sangat nak buat mee tomato selepas tengok FB member. Bukan makan ye. Tapi nak buat. Nak mas...

0 Comments
Projek Wakaf untuk Surau SRK Encik Buyong

Projek Wakaf untuk Surau SRK Encik Buyong

Satu lagi aktiviti Alumni sekolah rendah kami pada tahun ini, iaitu projek wakaf. Alhamdulillah 1st aktiviti iaitu Reunion Raya dulu dah be...

0 Comments
Dah 5?

Dah 5?

Saya rasa semua ibu mengalami perasaan ini. Perasaan pabila anak semakin membesar. Dulunya kecil... dikendong... diriba. Bila semakin mem...

0 Comments
Mencari

Mencari

Yep. Saya masih mencari. Dan tercari-cari. Saya tidaklah terlalu cerewet. Juga bukanlah terlalu memilih. Saya sukakan simplicity. ...

0 Comments
Lukisan kakak

Lukisan kakak

Lukisan si kakak. Harap-harap nanti dia dah besar dia bukak balik blog ni dan tengok lukisan masa umur dia 4 tahun 10 bulan.   Agak-...

0 Comments
Superheroes Ibu

Superheroes Ibu

Ini superheroes saya. Abang dan adek.   Tengoklah si adek. Dia tengah geram. Adek macam kakak kan? Rambut pun dah golong-golong. Heh...

0 Comments
Cerita si kakak

Cerita si kakak

Ini si kakak. Iman Madihah. Dah besar dah. Tahun ni dah 5 tahun. Dan for sure blog ni pun lebih 5 tahun dah. Hmmm.... Siapa yang follow...

0 Comments
Raya berlima

Raya berlima

Alhamdulillah. Tahun ni 1st time beraya berlima. Ayah, Ibu, Iman, Irfan dan Imran. Memang kecoh lah Ibu dengan triple I ni. Nak nak si keci...

0 Comments