Isnin, Ogos 19

Aidil Fitri 2013

Entah kenapa. Mood blogging memang ke laut. Lautan Hindi atau Lautan Pasifik sana kot. Tapi bila baca blog rakan-rakan blogger terasa rindu pulak nak update semua perkara dalam blog macam dulu-dulu.

Baiklah. Sempena lebaran 2013 yang masih lagi di hari ke 13 ni, kami keluarga The Iman ingin mengucapkan Salam Aidil Fitri 2013, maaf zahir batin. Hehehe.

Raya tahun ni macam biasa. Bagi kami lah, mak-mak dan bapak-bapak. Tapi bagi anak-anak diorang seronok kot. Ayah cuti lama, Ibu tiap-tiap hari ada, asyik keluar je. Hari raya tahun ni sehari je tunggu tetamu kat umah, selebihnya, berziarah jer kerojenye. Tapi masih jugak tak khatam umah sanak-saudara dan kawan-kawan. Mintak mahap lah semua ye. Faktor sebuah rumah berjam-jam kot, sebab tu tak pandai habis rumah nak diziarah.

Tambahan pulak si hero makin lasak. Adoh... memang mencabar. Bertubuh kecil tapi berjiwa besar. Hahaha. Nantilah update lagi. Hehehe. Akak lapor ni. Daaa...

Terimalah potret The Iman's untuk Aildil Fitri 2013.



Maaf Zahir Batin yer. (Ayat kopipes dari dulu sampai ler sekarang)
Hehehe.




Catat Ulasan