Jumaat, Mei 3

Mistis File: 13 Keturunan Illuminati

13 Keturunan Illuminati

Written by Mistis Organization: Saturday, March 28, 2009




Apakah Illuminati?Siapakah Illuminati?The Hidden Hand tahu lambat laun kegiatannya akan diketahui juga,pertamanya untuk membiasakan orang ramai (public) ketika dia ingin memunculkan dirinya di khalayak ramai, oleh itu dia mesti mengkomersilkan dirinya serta 'secret societies' yang diterajuinya (ingat National Treasure?).Dia mesti mempopularkan dirinya terlebih dahulu.The Hidden Hand perlu menjadikan kehadirannya tidak menimbulkan panik di kalangan manusia, diterima dan disambut malah mungkin ditunggu-tunggu.Sebab itu dia menggemari gelaran Al-Masih (messiah) iaitu gelaran yang asalnya dipakai untuk Nabi Isa a.s namun dia juga ingin memakai gelaran itu dan menganggap dirinya juga sebagai messiah, 'penyelamat' bagi umat manusia.Sebab kedua sejak ramai pengkaji Timur dan Barat termasuk Islam mengkaji pergerakannya,sudah tentu dia ingin menutup segala pergerakannya melalui satu 'secret societies' yang komersil.Maka pergerakan elitnya yang lain akan tersembunyi dan selamat.

Illuminati adalah salah satu daripada 'secret societies' yang dikomersilkan untuk menutup pertubuhan elit peringkat tertinggi sejak modus operandi Dajjal Laknatullah diketahui gemar mewujudkan beratus-ratus 'secret societies' atau kelompok rahsia yang mempunyai hubungan di antara satu sama lain.

Di bawah ini adalah senarai 13 keturunan Illuminati yang berpengaruh dan elit.Mereka adalah keluarga terpilih untuk menjadi hamba pengikut Dajjal bagi menjalankan pelbagai kegiatan subversif di merata dunia.Ini adalah kajian seorang pengkaji,mungkin ada lagi keturunan Illuminati yang terpilih tetapi walauapapun tindakan Dajjal The AntiChrist (anti Nabi Isa a.s sebenarnya),tindakannya pasti dibongkar oleh Yang Maha Mengetahui.Setiap perancangan 'The Hidden Hand' adalah dalam pengetahuan Allah s.w.t,tidak kira yang lepas,kini dan akan datang.


13 keturunan Illuminati itu ialah:


The Astor Bloodline

The Bundy Bloodline

The Collins Bloodline

The DuPont Bloodline

The Freeman Bloodline

The Kennedy Bloodline

The Li Bloodline

The Onassis Bloodline

The Reynolds bloodline

The Rockefeller Bloodline

The Rothschild Bloodline

The Russell Bloodline

The Van Duyn Bloodline


Keturunan Illuminati ini terpilih antara sebabnya ialah kemahiran atau pengetahuan yang dimiliki oleh mereka yang dapat digunakan dan dimanipulasikan oleh Dajjal Laknatullah bagi melicinkan kerjanya.Rockefeller misalnya berpengaruh dalam bidang perniagaan minyak (Standard Oil, Exxonmobil) dan Rothschild diketahui umum menguasai kewangan dan perbankan.Keluarga lain misalnya Collins pula dihormati kerana darah keturunannya yang mengamalkan sihir dan penyembahan syaitan, dengan kata lain diperlukan sebagai rahib Iblis bagi upacara ritual Illuminati.


Nampaknya ada satu keturunan Illuminati yang berbangsa Cina dalam senarai di atas.Tidak mengapa.Mari kita mulakan dengan 'The Li Bloodlind...'

------------------------------------------------------


REMEMBER1511 said...
Ya Lee(LI) Kuan YEW memang dari bloodline keluarga ni!!! pelakon kung fu terkenal Jet Li pun saya rasa tergolong dalam keluarga ni, isteri beliau pun LI juga laaaa...Jet Li dah round satu dunia berjumpa dengan badut2 illuminati seperti president clinton,tony blair(Knights of Malta) dan ramai lagi....bekas PM Thailand tu si Thaksin tu rapat sangat dengan billionare Li Kha Shing tu, ada orang kata si Thakshin ni pun ada sejarah keluarga dari China..........

kemungkinan Bruce Lee pun dari keluarga ni, gelaran dragon memang melekat dengan beliau ni!! Dragon tu kan antara symbol occult bagi satanist2 di sebelah Asia ni.....

Banyak lagi keluarga2 super-elite yang tidak dibongkarkan oleh Fritz Springmeier ni, yang 13 ni hanya lah front/scapegoat sahaja,sama macam freemasons2 tu semua yang perasan berkuasa dan illuminated sedangkan mereka hanya lah scapegoat semata-mata tanpa disedari oleh mereka!! permainan syaitan laaaa katakannn...keluarga2 Aldobrandinni,Breakspeare dan banyak lagi yang ada susur-galur keturunan pemerintah dan bangsawan Roman Empire masih banyak lagi di Eropah sana tu....keluarga2 elite di tanah arab sana pun banyak jugak, keluarga2 penentang dan perosak ajaran2 nabi2 dan rasul pun masih wujud lagi di sana, mereka semua sedang pasang agent2 mereka untuk menangkap dan menyiasat kalau2 Imam Mahdi yang dijanjikan oleh Allah s.w.t. tu sudah lahir, JESUITS(Society of Jesus) antara yang paling aktif dan organized sekali dalam Illuminati tu,jaga2 dengan tactic mereka tu terutama sekali tentang inter-religious dialogue tu.....ONE WORLD RELIGION lah solution nya kalau banyak orang2 islam tertipu dengan strategy putar alam mereka!!! A Theosophical world!!!! nanti semua orang akan jadikan buku2 Blavatzky dan Urantia books sebagai buku suci mereka!!!! awas saudara2 islam semua......
April 5, 2009 at 10:55 AM


M.O said...
Terimakasih Jiggers

Dari gaya anda,kami rasa kami tahu siapa anda,anda pernah menyertai satu forum konspirasi dan ada menghantar beberapa komen kepada blog anwar ibrahim,bukan?

Walaupapun,kami alu-alukan anda di sini.


-Hermit


REMEMBER1511 said...
M.O said...

Terimakasih Jiggers

Dari gaya anda,kami rasa kami tahu siapa anda,anda pernah menyertai satu forum konspirasi dan ada menghantar beberapa komen kepada blog anwar ibrahim,bukan?

Walaupapun,kami alu-alukan anda di sini.

-Hermit

-----------------------------------

Ya memang saudara benar.....

Mungkin bermula nya title keluarga2 elite bagi keluarga Li ni ada kaitan dengan zaman penyebaran agama catholic di China sana melalui agent2 JESUITS di tahun2 sekitar 1565 – 1630, antara "Li" yang paling berjasa membawa dan menyebar luas agama ni di sana ialah Li Zhizao, dia ni la yang membantu si Matteo Ricci SJ(JESUITS) untuk menyebarkan agama tuhan ada anak ni, Li Zhizao juga banyak menterjemahkan buku2 dan karya2 pemikir barat kedalam bahasa cina....mungkin sebab tu la keluarga Li ni berpengaruh sampai sekarang, Diktator China no 1 mendiang Chairman Mao pun rapat sangat laaa dengan banyak keluarga2 LI samaada yang dalam kerajaan atau pun golongan business pada masa nya, beliau pun sekolah di institusi jesuits la jugak ketika dia muda!!! dalam interview2 si bekas diktator mendiang President Ferdinand Marcos(philippines) pun banyak jugak lah mention tentang Li ini dan Li itu.....

Mungkin ada lagi beberapa keluarga illuminati Asia yang tidak sempat dibongkarkan oleh si Springmeier, apa nak buat FBI dah framed beliau awal2 lagi atas tuduhan merompak dan bla-bla-bla....saya percaya, bukan 'Li' sahaja yang ada di Asia ni..

mungkin Li juga dijadikan scapegoat untuk menutup rahsia keluarga2 yang lain yang lebih elite dari mereka2 ni semua!! ni mungkin level2 freemasons mainstream la ni, macam Obama dan yang lain2 tu....
April 6, 2009 at 6:11 AM


Remember1511 said...
Banyak lagi keluarga2 elite yang tak sempat dibongkar oleh Springmeier.....contoh nya macam keluarga Breakspear dan keluarga Maximus aka. Orsini's dan banyak lagi...!!! di belakang buku2 propaganda seperti Da Vinci Code dan banyak lagi kalau di kaji betul2 sudah tentu keluarga Breakspear ni ada di belakangnya!!!

Keluarga Maximus yang sebenarnya Orsini pulak banyak yang jadi POPE sepanjang sejarah....Pope Ratzinger @ Pope Nazi yang sekarang tu sebenarnya bukan siapa-siapa pun, langsung tak ada elite bloodlines!! hanya latar-belakang beliau tu yang bersekongkol dengan Nazi di zaman muda beliau dan seorang pengkaji strategy islam semasa beliau jadi ketua catholic di Turkey selama bertahun-tahun tu!!! si Erdogan tu masih pelajar/siswa lagi masa tu......

Knights of Malta & Irregular FreeMason macam si pelakon TOM CRUISE tu siap pilih venue wedding beliau di mansion keluarga Orsinni tu lagi,Bracciano Castle!!!! kerana hormat dengan keluarga ni.... keluarga2 elite yang sebenarnya bukan keluarga2 yang dibongkarkan oleh Fritz Springmeier yang 13 tu, i believe yang 13 tu hanya front sahaja, scapegoat level! walaupun mereka tu big player dalam NWO itu tidak bermakna mereka tu elite sebenarnya!!! ....sayang sekali Fritz Springmeier dah kena framed!! Joe Vialls pulak dah kena X!!
April 15, 2009 at 6:07 PM


Remember1511 said...
Oh ya, keluarga2 Rosenberg dan the Caetani/Gaetani tu pun ada kaitan dengan the Orsini's kalau dilihat dari sejarah Roman Empire, juga dikenali sebagai the Bohemian Noble family kerana jasa mereka dalam pembentukan tamadun di area2 Chech dan Balkan di zaman Medieval!!... yang jadi president Screen Actors Guild di Hollywood tu seorang Rosenberg...Alan Rosenberg laaa!!!
April 15, 2009 at 6:19 PM




Catat Ulasan