Isnin, April 29

Lusa cuti rupanya

Rupanya lusa cuti. Hari Buruh. Suka! Suka! Langsung saya tak ingat. Pagi tadi masa morning prayer bos dah remind jangan pergi ofis hari Rabu tapi saya masih jugak blur. Hahaha. 

Nak buat apa cuti sehari nanti ye? Hohoho. Sebenarnya dalam kepala banyak benda nak diluahkan menjadi ayat-ayat di sini tapi macam malas jer nak menyusun ayat. Kalau rajin, nantilah cerita lagi. Nak post gambar je lah. Semuanya gambar anak bujang saya.

Dari kiri ke kanan:

1. Irfan dan Nek Aji Tok Ki (moyang-cicit)
2. Irfan dan Ibu (ibu-anak)
3. Irfan dan Mak Ngah (ibu susuan-anak susuan)
4. Irfan dan Mak Mok (ibu saudara-anak saudara)


Sekian sahaja, entri bermalasan saya hari ini.


Catat Ulasan