Pages

Mistis File: Jigsclue

Mistis File: Jigsclue

Berikut ialah entri di dalam 1 blog yang saya tengah follow dan baca sekarang. Saya copy di sini kerana takut blog ini akan dihack suatu ha...

0 Comments
Sana-sini PRU13... fakta dan kenyataan

Sana-sini PRU13... fakta dan kenyataan

Nak share di FB tak dapat, share di sini je lah. Status daripada Dato' Prof Mohammad Agus Yusoff, seorang tokoh akademik Pasca PRU12. ...

3 Comments
Ini kalilah... nak tukar dan ubah!!

Ini kalilah... nak tukar dan ubah!!

Saya nak tukar. Dan ubah. Ini kalilah. Terasa dah jemu dah. Dah suram. Tak up-to-date. Bosan! Nak tukar!!! . . . . . . . . ...

2 Comments
Lusa cuti rupanya

Lusa cuti rupanya

Rupanya lusa cuti. Hari Buruh. Suka! Suka! Langsung saya tak ingat. Pagi tadi masa morning prayer bos dah remind jangan pergi ofis hari Rab...

0 Comments
Entri bidan terjun

Entri bidan terjun

Ini namanya entri bidan terjun. Entri nak balik. Saya tak puas hati saya LIKE page PR pun menjadi soal. Itu tak boleh, ini tak boleh. Bukan...

0 Comments
Repost from someone's status on FB

Repost from someone's status on FB

Wajar dibaca dan fahami oleh semua rakyat Malaysia bahawa DAP dengan Malaysian Malaysia tidak akan mampu menjadikan dan melahirkan Perp...

0 Comments
Mini Library, Impianku!

Mini Library, Impianku!

Habit bila dah agak berusia ni, beli majalah, tak habis baca, beli buku, tak habis baca, kalau zaman muda remaja dulu, beli novel petang, m...

3 Comments
Bakal Penghibur?

Bakal Penghibur?

Inilah dia bakal penghibur generasi-Y. Hehehe. Irfan ni lain sikit minatnya. Lebih ke arah muzik. Dari kecik lagi perut goyang-goyang ka...

0 Comments
The IMAN yang berdahi XL?

The IMAN yang berdahi XL?

Tu dia. The IMAN saya. Berdahi luas kan? Orang kata pemikir. Nama Irfan tu pun dah maksudnya 'kebijaksanaan'. Mudah-mudahan bijak...

6 Comments
Kamar Beradu Pengantin 2008

Kamar Beradu Pengantin 2008

Tetiba je. Terasa macam nak buat preparation kawen. Sekali lagi? Hahaha. Syoknya kan? Adik ada 4 orang lagi belom kawen tapi macam lama lag...

4 Comments
My handmade brooch juntai-juntai

My handmade brooch juntai-juntai

Hari ni saya belajar 1 kemahiran baru, buat brooch juntai-juntai. Ropanye... senang jer membuatnya. Cuma, nak atau taknak je. Pasni nak ter...

2 Comments
Kek Batik Crunchy Last Minute

Kek Batik Crunchy Last Minute

Ala... saya ni bukannya rajin sangat membaking pun. Ikut mood, kalo rasa nak makan buat sendiri, barulah membaking. Yang ni, kek batik crun...

5 Comments
Mati awal jika kerja jauh?

Mati awal jika kerja jauh?

Salam Selasa. Hari ni tertarik dengan 1 keratan akhbar di FB. Mati awal jika kerja jauh??? Huhuhu. Saya pergi kerja 40 km, dari rumah ke pe...

4 Comments
Program Belia Santai bersama TPM

Program Belia Santai bersama TPM

Saja jer nak tayang muka di blog sendiri, gambar I bersama TPM ni. Hehehe. Ya, saya akui memang saya agak sibuk tahun ni. Kat ofis memang t...

0 Comments
Jalan-jalan?

Jalan-jalan?

Dan kerana 2 minggu berturut-turut busy dengan penyediaan dokumen untuk validasi, sampai anak-anak pun terabai, hujung minggu pun tak enjoy...

0 Comments
Kronologi Validasi

Kronologi Validasi

Semuanya bermula pada awal Disember tahun lalu. Bila iklan kenaikan pangkat dibuka. Maka busy lah kami, mengisi itu dan ini, menyediakan i...

0 Comments