Isnin, Januari 14

Meng-sushi

Blog, aku suka hujung minggu!
Sebab suka bawak anak-anak aku jalan-jalan.
Engkau hade?
Hahahaha

Macam biasalah jarang hujung minggu tak merayau
Paling-paling pun window shopping jer
Tak shopping tak apa, janji dapat makan
Hahahaha
Makan jer kerjanya kan, Blog

Hujung minggu tu kami lepak di Sushi King
Entah kenapa asik terbayang-bayang sushi
Padahal baru jer minggu lepas makan sushi
Laki aku layan jer
Seronokkkk

Sikit jer kami makan, hehehehe

Iman pun makan banyak, order kid's meal, habis dia makan
Si kecik ni pun makan jugak, pastu nangis sebok nak main chopstick
Saya dan anak dara saya

Mana gambar sushi nya?
Hahaha
Takmolah upload nanti Blog jeles
Erk, ke kau tak pandai makan sushi?
Hihihihi
Sebenarnya tak sempat pun nak ambik gambar
Eh..
Tak teringat
Ye la bukannya zaman dulu kala kalo makan tangkap gambar dulu
Sekarang kalo makan, berperang dulu
Hahaha
Ye lah anak kan dah 2
Jangan harap ler nak makan dengan aman damai

Tapi
Kalau tak bawak diorang, tak lengkap pulak rasanya hidup ni
Biarlah berperang ke bergaduh ke
Tapi best bawak si kakak dan si adik jalan-jalan

Betol tak? Betol tak?
Hehehe...



Catat Ulasan