Pages

Kisah Teringin

Teringin nak berniaga
Tetiba je kan?

Masalahnya takde idea nak meniaga apa
Nak meniaga baju baby dah ramai sangat persaingan
Meniaga tudung, dah ramai member buat
Meniaga baju, pun ramai

Teringin nak meniaga sesuatu yang baru
Lain daripada orang lain

Nak meniaga perkhidmatan
Apa je yang saya boleh buat
Tetiba je macam terasa diri ni OKU

Apa je yang saya boleh buat?
Selain menaip untuk menghapdet blog?

Huhuhu



Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

Kakmim

Blogger since 2008. On off blogger since 2013. Blogging is my passion. Now and forever.

3 comments:

RaMa-RaMa Fareeza said...

samalah kita kak teringin juak berniaga tapi x tauk apa tpi try juaklah kmk tek hehehe...promote2 mun da masa singgahlah ke 2nd blog mek ramaramablogshop.blogspot.com ;)

RaMa-RaMa Fareeza said...

:)

Anonymous said...

Nk berniaga kedai farmasi ala franchise tak? Mcm watson or guardian. Kos2 semua syarikat tanggung, cuma kene keluar modal sket. Kalau berminat boleh email i. I citer details, tapi lepas dh dgr tk minat nk join pon tk apa, no pressure. Ni email i freestockist(at)gmail(dot)com - ainol/mrs imran