Selasa, Oktober 16

Kisah 8 bulan

DekPan dah 8 bulan
Alhamdulillah
Masih menyusu SI walaupun dah start solid food
Tapi SI agak merudum selepas Miss P kembali menjengah
Stok EBM memang dah habis
So sekarang hantar 3 botol jer kat BS
Semalam bagitau jugak kat BS kalau darurat bagi jer susu FM
In case kan?
Sedih memang sedih, tapi dah terpaksa
Tapi...
So far belom lagi lah...

Baru tau macam mana perasaan bila pam, dapat siconet je
Tapi malas nak sedih-sedih
Pam jer lah cam biasa walaupun outputnya sikit
Hati.. gumbiralah... gumbira


Ini DekPan yang ceria
DekPan sangat murah dengan senyuman
DekPan sangat manja
DekPan sangat comel di mata Ayah dan Ibu
DekPan... orang selalu ingat dia pempuan!



Catat Ulasan