Pages

Mana perginya yang 2 tu?

Mana perginya yang 2 tu?

Pelik Semalam 261 Hari ni 259 Mesti 2 orang dah unfollow dah Kenapa ek? Entri kat sini boring kot Hmmm.... Akak dah tak reti berbl...

2 Comments
ESP untuk semua

ESP untuk semua

ESP atau Energizing Soy Protein bukan untuk ibu yang menyusu sahaja. Tanggapan tu sebenarnya auta. ESP adalah untuk seisi keluarga, untuk ...

1 Comments
Kenali Shaklee

Kenali Shaklee

Sebuah syarikat yang berlandaskan falsafah dalam menawarkan produk mesra alam dan kesihatan yang baik. Shaklee selaras dan patuh pada pri...

0 Comments
Happy Birthday, Love...!

Happy Birthday, Love...!

Tetiba terbaca entri Saya tanpa BFF Terus terkenangkan nasib diri Ya, saya tiada BFF Sobb...sobbb... Cuma ada suami yang sudi jadi BFF s...

0 Comments
Melentur buluh atau rebung?

Melentur buluh atau rebung?

Hai, salam Isnin Lamak dah sik ngerepak hal miak dalam blog koh Dah lamak gilak Hihihi Sebabnya dah malas dah nak ngerepak Mun dolok ra...

1 Comments
Konon-konon

Konon-konon

Konon-kononnya tek ari tok nak menyetelkan kerja-kerja untuk minggu depan Tapi.. Malas kuuu.... Ok, pagi tadik dah cun dah molah kertas ...

2 Comments
Merancang Keluarga Secara Alami

Merancang Keluarga Secara Alami

Alhamdulillah, setelah mendapat sepasang anak, seorang puteri dan seorang putera, ramai yang menjangkakan saya akan merancang untuk mendapa...

3 Comments
Kisah SLE

Kisah SLE

Pagi tadi dalam perjalanan ke ofis sembang-sembang dengan BFF Ada member dia yang baru kawen, dah miss P 3 bulan Ingatkan pregnant lain...

0 Comments
Kisah Sarapan Pagi

Kisah Sarapan Pagi

Dari minggu lepas hajat di hati nak bawak bekalan dari rumah untuk bekfes di ofis Akhirnya tercapai jua hajat hari ni Semalam nak bawak be...

0 Comments
Kisah LNPT

Kisah LNPT

Lega rasanya bila dah hantar LNPT 2012 Pagi tadi rasa malas je nak buat Due date ari Jumaat Tapi bila dah bukak fail, belek-belek sijil, ...

0 Comments
Kisah 8 bulan

Kisah 8 bulan

DekPan dah 8 bulan Alhamdulillah Masih menyusu SI walaupun dah start solid food Tapi SI agak merudum selepas Miss P kembali menjengah St...

2 Comments
Kisah Raja Sushi

Kisah Raja Sushi

Setelah sekian lama berpantang makan sushi, hari tu saya dan room mate mensushikan diri waktu kerja. Takpe time tu budak cuti so memang tak...

1 Comments
Kisah Kain-Kain

Kisah Kain-Kain

Tok namanya stok kain baju Bukan stok sebarang stok Stok kain baju untuk dilipat Tok baruk sebahagian Ada gik di bilit atas nun Yang...

3 Comments
Kisah Ngutik Seorang Blogger

Kisah Ngutik Seorang Blogger

Rasa nak tetak pun ada bila baca sigek blog tok Suka baca blog nya sebab nya nulis dari hati Macam semua yang nya rasa nya luah dengan aya...

0 Comments

Kisah Teringin

Teringin nak berniaga Tetiba je kan? Masalahnya takde idea nak meniaga apa Nak meniaga baju baby dah ramai sangat persaingan Meniaga tu...

3 Comments
Kisah Sharing itu Caring

Kisah Sharing itu Caring

5 Oktober bersamaan hari Jumaat Saya ambil cuti rehat Semata-mata untuk berkongsi pengalaman bersama mommy-to-be di KKIA Jawa Saya terbuk...

3 Comments
Kisah Dah Lama Tak Cuba

Kisah Dah Lama Tak Cuba

Lama tak update guna BB Kan dah tak ingat Tapi atas bantuan Pakcik Google Saya gigih mencuba Tadaaaa... Sent by DiGi from my Black...

0 Comments
Kisah Jom BBQ

Kisah Jom BBQ

Alhamdulilah, 'Jom BBQ' yang dirancang macam ya ajak, jadi juak ahernya Jadi dengan jayanya gik ya! Sik sangka boleh jadi meriah m...

0 Comments
Kisah Miss M Datang Lagi

Kisah Miss M Datang Lagi

7 Oktober 'Miss M' datang lagi Setelah (9 + 7) bulan bercuti Makanya output mengepam pun agak menyusut Hari tu dah baca banyak in...

0 Comments
Kisah Si Pelupa

Kisah Si Pelupa

Haiya, saya sudah tidak ingat macam mana mahu update blog guna mobile. Macam mana ho mahu setting? Aiyakkkk! Macam best jak dapat updat...

2 Comments
Kisah Rancangan Malam Minggu

Kisah Rancangan Malam Minggu

Yes! Malam minggu tok ada makan-makan. Hohoho. Pasal makan, sebut jak makan apa. Bestnya! Saya sookaa! Sebenarnya dah plan dengan ji...

1 Comments
Kisah Ibu dan Susu Ibu

Kisah Ibu dan Susu Ibu

Sekarang ni ramai ibu berkerjaya berjaya menyusukan baby diorang for at least 6 bulan. Oklah kan at least 6 bulan pertama baby hanya minum ...

4 Comments
Kisah yang dah lama tak bersiaran

Kisah yang dah lama tak bersiaran

Terasa lama dah tak bersiaran Minggu lepas sehari jer masuk opis Hari Isnin je! Pastu Selasa ambik cuti Sebab pergi register Kakak Iman ...

3 Comments